Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03 17:14 - Западната пропаганда е своеобразен тест за интелигентност
Автор: truthseeker Категория: Политика   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.03 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Т.нар. "български национални медии" вече не са нито български, нито национални. По същество са прозападни пропагандни канали, натрапващи влиянието на САЩ и Колективния Запад в България. Това явно е нормално в окупираните от хегемона територии? Дават трибуна на предварително одобрен списък от "видни" евроатлантици и проамерикански глашатаи, чиято основна дейност е платеното предаване на национални интереси и монополизиране на правото да се изказват от името на цялото общество. Неслучайно все по-малко хора ги гледат и слушат. В много от нас Българите има вродена мъдрост и инстинкти за различаване на измамата и манипулацията!

 Отношението на Запада към България и българите е същото, като на САЩ спрямо североамериканските индианци. За Запада българите са излишна биомаса за разчистване, унтерменш. Използват една и съща тактика - подкупват местни предатели и ги правят съучастници в геноцида над собствения им народ. Слугите винаги копират поведението на своите господари.

Докато България е под влиянието и контрола на западно центричния свят, винаги ще бъде периферна сива зона със затихващи функции. Запада никога няма да възприеме българите за равноправни на тях. Запада винаги е възприемал българите като непълноценен народ, популация предвидена за унищожение. Интересите на Запада към България и народа и е да бъдат използвани като ресурсна база и територия за водене на война срещу Русия. За англо-саксите българите са врагове, а не съюзници. Повече от 30 години ние сме в състояние на война със Запада, която вече изгубихме като народ и държава.

 България е поразена от оръжия за масово унищожение! Известни са като "демократичен преход", неолиберализъм, неоколониализъм, ЛГБТ идеология, "свободен пазар", всякакви НПО-та, и друг ретрограден арсенал. Това, което най-много не могат да простят на българите, е че са древен народ със свой принос към човешката цивилизация, православни християни и русофили по душа.

 Западната пропаганда е своеобразен тест за интелигентност. Вярващите и уповаващите се на US, ЕС и НАТО мантрите показват недвусмислено на какво ниво са в интелектуален план. В този ред на мисли става ясно, че българският народ е мъдър и има вродени инстинкти за самосъхранение. Проамериканските либералитетни глашатаи са под 20 % от цялото общество, маргинално и кресливо малцинство без обществена поддръжка, концентрирано в два квартала на София. Това означава също и че САЩ не могат да се справят с българите и да ги обърнат срещу Русия. За над 30 години и вложени милиони долари са обвързали към себе си девиантна и ограничена маргинална общност - платени и посредствени циркаджии на издръжка от посолството. Настоящият американски посланик е мощен играч действително, но плановете му са обречени на провал - за изпълнението им е ангажирал дебили, елементарни, продажни душици.

По определение т.нар. "евроатлантически ценности" са всъщност диктатура на посредствеността, простащината и невежеството. Живеем във времена, в които разбирането за нормално се заменя с налагане на толерантност към уродливото и гротесковото. Живеем в свят в който липсата на морал, лъжата, лицемерието, изопачаването на реалността, пошлостта, войнстващата дебилност, алчността и егоизма се налагат като златен стандарт за поведение и себеизразяване. Живеем във времена на отрицателна еволюция. Обезчовечаването върви с пълна сила. Живеем под окупация на психично болни извратеняци. Западният свят е обречен. Предсмъртната му агония ще е грозна и отблъскваща. Звярът умира и миазмите от разлагащия се труп ще отровят всичко наоколо. Империята на лъжата и измамата ще рухне и ще повлече всички, които я поддържат със себе си. 


image






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: truthseeker
Категория: Политика
Прочетен: 59886
Постинги: 16
Коментари: 10
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930