Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02 05:58 - КЪДЕ Е "СЛАВЯНСКИЯ" ГЕН?
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 2781 Коментари: 16 Гласове:
67

Последна промяна: 17.02 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                КЪДЕ Е "СЛАВЯНСКИЯ" ГЕН?


    В последните години се появиха опити да бъде защитено фалшивото "славянство" с помощта на генетиката и дори да му се припише собствен "славянски" ген,какъвто никога не е съществувал. Както съм казал и другаде обаче, "славянски" гени няма и НИКОГА не е имало,което се дължи на две прости причини:

1. "Славяни" няма и НИКОГА не е имало- имало е Склави,но те не са "славяни"!

2. Гените нямат националност- да им придадеш такава е признак на расизъм,т.е. на фашизъм а за да бъдат гените "славянски",трябва да са изпълнени следните условия:

а) Да е имало истински "славяни",а не произволно съшити с бели конци от авторите на македонизма.
б) Така назначените за "славяни" да са носели не някоя генетична комбинация,както е при всички народи в момента,а само един-единствен ген: например само А или само В, или само R или само някой друг. При хората,набедени за "славяни" такова нещо НЯМА което означава,че те не са собственици на ген,а на генна комбинация.

  Генните комбинации са получени най-често от смесването на различни племена нерядко и народи от което следва,че самите "славяни" са смесица на други по-стари племена или народи,които са собственици на отделните съставки в "тяхната" генна комбинация. При Българите е доста по-различно: те предприемали кампании по умишлено смесване с приятелски и роднински европейски народи,за да засилят империята си и да пречупят гръбнака на римските поробители,но основа на тая "смесица" си остават самите Българи,които са тук преди всички други народи,ако не и преди Траките.

       image


  Повечето генни комбинации в Европа са получени при роенето на един и същ народ преди хиляди години а някъде и десетки хиляди,но този народ със сигурност не е бил "славянски". Вероятността да е бил Български обаче е много по-голяма,а повечето генни комбинации на "славяните" са получени в Българска среда и в никакъв случай- извън нея! Преди 1500 години нямаше германци*, французи, англичани, италианци, испанци, сърби, руси, власи, гърци, турци и "славяни" да не говорим за "македонци",а Българите тогава бяха най-големия европейски народ! Затова много нови гени са се появили в Българска среда та както и да го увъртат панславистките измамници,няма да избягат от произхода си и той ще ги преследва до Второто пришествие а ако Българите са предатели,както ни внушава панславизма,днешните новонароили се "славяни" и "македонци" са най-яркия пример за това!

                        image

  Накрая,за да си имаме уважението и да не разпространяваме лъжи,ще кажа: прекратете генетичните спекулации и не си кривете душите да търсите "славянски" ген у бащите на "славяните" нито "турски" ген у Българите,а търсете Български генни комбинации у нашите деца- Българистичните народи и смесените с тях (изброявам):

  чехи, поляци, беларуси, хървати, украинци, черногорци, босненци, "словенци", "словаци" (имената им са измислени в XIX век), моравци, руси, сърби, албанци, "румънци" (власи!), "европейски" турци, унгарци, немци, литовци, латвийци и дори естонци! Защото днешния Българистичен свят не се простира на три морета - на три океана се простира,а казионните плужеци се загледали само тука в едни Балкани и нямат топки да погледнат по-далеч от тях,или ни пращат за зелен хайвер в Монголия и Чувашия та като не открием нищо там да викаме: Да,прави сте макар че сте мошеници- няма следа от Български гени и макар да са тук пред очите ни,ще се правим че не ги забелязваме!

        image




* ГЕРМАНИ е сборно понятие създадено от римляните,с което те обозначавали Келто-Скитските народи в контактната зона между Скити и Келти на изток от тогавашна Галия. До XIX век местните племена не познавали името Германи и почнали да го припознават едва по времето на Наполеон (след 1810 г.),когато старите елити решили да го използват като основа за създаването на нови политически обединения,с които да се противопоставят на руско-френските инвазии.



Гласувай:
67


Вълнообразно


1. dobrodan - Славянски ген е нещо като сладък лимон,
16.02 09:57
бял негър и прасе в джамия.
Всички говорят за тях, но единици са ги виждали :):):).
цитирай
2. dobrodan - В "Паметта на българите" ще намериш
16.02 10:01
предимно глупости :):):). Отдели си повече време за forumnauka, раздел палеогенетика.
Учуден ще останеш :).
цитирай
3. nedovolen - Тези съвсем пощуряха. Като приз...
16.02 10:13
Тези съвсем пощуряха. Като признаването на еднополовите бракове от гърчавите.
Ялова работа, братчед.
:-)))
цитирай
4. 1997 - Какво е мнението на поляци и особено украинци?
16.02 11:14
или това е манджа за вътрешна консумация, за която сме сигурни, че никой отвън няма дори да опита?
цитирай
5. mt46 - !?
16.02 12:30
Ти кога започна да разбираш и от генетика...
По твоята логика няма и български ген, понеже бълг. народ също е смесица от доста етноси, не е нещо изключително, нещо повече от другите народи... Само нацистката идеология издига в култ своя етнос /раса/ за сметка на другите... Вие от нацистите ли вземате пример? Или от татарските пантюркисти?...
цитирай
6. krumbelosvet - Драги колега,
16.02 12:57
Май има ИНДОЕВРОПЕЙСКИ ген. Неговите разклонения са трудно уловими.
Но не може да е случайно МНОГОЛЮДИЕТО на славяните, втори след индусите, както са били и траките ("изчезнали" уж. По правило (изключенията настрана) многолюдието налага езика си при трайно общуване.
цитирай
7. kvg55 - shtaparov,
16.02 22:57
Кой идиот е написал тогава химна "Хей, славяни", стихотворението
"Лей се, Дунаве славянски,
в тия прелестни хълми,
лей се ти, поток гигантски,
лей се, радостно шуми!",
маршовете "Прощаването на славянката" и "Славянски марш" от Чайковски?
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
17.02 07:47
Понятието славяни , произлиза от Българите, славяните са Българи! И то не е произволно хрумване, а е документирано
И този документ е от дванадесети век! Такава е датировката на най- ранният препис на " О писменехь", от Черноризец Храбър! Там е записано, че азбуката е създадена за словените!?
Които веднага се категоризират като славяни, с по- късна дата?
Така, да поразсъждаваме! Княз Борис, Български владетел, е направил всичко, за да види бял свят азбуката за славяните от днешни Русия, Украйна, та до Померания!? Българите не го интересуват, въпреки, че е техен владетел Такава е постановката днес? Платил е баснословна сума в злато, за да откупи учениците на братята от робския пазар във Венеция, въпреки съпротивата на Болярите- сумата е огромна!
Заради славяните?
Момент! Думата в документа е словени! Ще рече хората на словото, смисълът му тогава е ДУМА, ТЯ Е СВЕЩЕНА!
Ще рече за хората , можещи да пишат думите, които произнасят!
Това са словените!
Те са Българи! Поне при нас има пълно покритие между Българи и славяни Не са два отделни етноса, както се представят
Тази книжнина и тези словени първо са отишли в Киевска Рус! Книжнината е необходима и при покръстването! Наше дело!
Ето и отговорът на въпроса на Юрий Венелин - Какъв е този Български в руските църкви? Поради особеностите на говора им, словените там са станали славени
Така езикът е обединил, както и във Франция, иначе родствени народи, под общо име славянски!

Успех, приятелю!
цитирай
9. shtaparov - бял негър и прасе в джамия. Всички ...
17.02 18:13
dobrodan написа:
бял негър и прасе в джамия.
Всички говорят за тях, но единици са ги виждали :):):).

Отлично казано: това е една от най-хубавите ти приказки,поздравления за което!!
цитирай
10. shtaparov - предимно глупости :):):). Отдели ...
17.02 18:20
dobrodan написа:
предимно глупости :):):). Отдели си повече време за forumnauka, раздел палеогенетика.
Учуден ще останеш :).

Понаучил съм и аз някои нови но странни неща: според тях обитателите на пещерата Козарника преди 1-2 млн.години например били много близки до монголоидите макар да е ясно,че монголоидите са съвременни хора (които напуснали Африка 70 000 до 250 000 години преди нашето време) а жителите на Козарника- предполагаемо неандерталци. Струва ми се изключено да мислим,че сред неандерталците също е имало монголоиди- това са съвременни раси,които според учените не са съществували преди 20-30 000 години...
цитирай
11. shtaparov - Тези съвсем пощуряха. Като приз...
17.02 18:22
nedovolen написа:
Тези съвсем пощуряха. Като признаването на еднополовите бракове от гърчавите.
Ялова работа, братчед.
:-)))

Прав си- да занимаваш Българите с някакви "славяни",които според панславизма не са ни никакви е доста празна работа :)
цитирай
12. shtaparov - (Какво е мнението на поляци и особено украинци?)
17.02 18:25
1997 написа:
или това е манджа за вътрешна консумация, за която сме сигурни, че никой отвън няма дори да опита?

Навсякъде в чужбина има една единна мода: всеки да дърпа чергата към себе си. Само у нас незнайно защо я няма тая мода: чергата е наша,а ние охотно я раздаваме на Сульо и на Пульо... Затова не очаквай чудеса: поляци и украинци няма да унижат себе си за да кажат че ние сме ги родили,а измислените в 16 век "славяни" са псевдонаучна фикция...
цитирай
13. shtaparov - Ти кога започна да разбираш и от г...
17.02 18:34
mt46 написа:
Ти кога започна да разбираш и от генетика...
По твоята логика няма и български ген, понеже бълг. народ също е смесица от доста етноси, не е нещо изключително, нещо повече от другите народи... Само нацистката идеология издига в култ своя етнос /раса/ за сметка на другите... Вие от нацистите ли вземате пример? Или от татарските пантюркисти?...

Ти ли разбираш повече от генетика,дето написа статия за "славянския" ген още преди мен но никога не си припарвал в генетичния институт,в който аз съм имал обучения??!!
цитирай
14. shtaparov - Май има ИНДОЕВРОПЕЙСКИ ген. Нег...
17.02 18:40
krumbelosvet написа:
Май има ИНДОЕВРОПЕЙСКИ ген. Неговите разклонения са трудно уловими.
Но не може да е случайно МНОГОЛЮДИЕТО на славяните, втори след индусите, както са били и траките ("изчезнали" уж. По правило (изключенията настрана) многолюдието налага езика си при трайно общуване.

В изворите е записано категорично: многолюдни са били Готите а когато биват поробени,получават имената СКЛАВИ и СКЛАВИНИ (Роби и Робски). Робите не са "славни славяни" естествено,но днешните псевдоучени (за разлика от древните си колеги) ги превръщат в такива- явно по идеологически причини...
цитирай
15. shtaparov - Кой идиот е написал тогава химна ...
17.02 18:48
kvg55 написа:
Кой идиот е написал тогава химна "Хей, славяни", стихотворението
"Лей се, Дунаве славянски,
в тия прелестни хълми,
лей се ти, поток гигантски,
лей се, радостно шуми!",
маршовете "Прощаването на славянката" и "Славянски марш" от Чайковски?

Глупци е имало винаги,а много хора не са имали грам понятие за фактите в историческите извори,нито са вярвали че ще бъдат излъгани. Затова се доверявали сляпо на псевдоисториците от 19-20 век които,вместо с описване на факти и истини се занимавали с пропагандиране на докарани от чужбина фикции, измами и политически проекти на чужди колониални империи...
цитирай
16. shtaparov - Поздрав приятелю!
17.02 18:57
leonleonovpom2 написа:
Понятието славяни , произлиза от Българите, славяните са Българи! И то не е произволно хрумване, а е документирано
И този документ е от дванадесети век! Такава е датировката на най- ранният препис на " О писменехь", от Черноризец Храбър! Там е записано, че азбуката е създадена за словените!?
Които веднага се категоризират като славяни, с по- късна дата?
Така, да поразсъждаваме! Княз Борис, Български владетел, е направил всичко, за да види бял свят азбуката за славяните от днешни Русия, Украйна, та до Померания!? Българите не го интересуват, въпреки, че е техен владетел Такава е постановката днес? Платил е баснословна сума в злато, за да откупи учениците на братята от робския пазар във Венеция, въпреки съпротивата на Болярите- сумата е огромна!
Заради славяните?
Момент! Думата в документа е словени! Ще рече хората на словото, смисълът му тогава е ДУМА, ТЯ Е СВЕЩЕНА!
Ще рече за хората , можещи да пишат думите, които произнасят!
Това са словените!
Те са Българи! Поне при нас има пълно покритие между Българи и славяни Не са два отделни етноса, както се представят
Тази книжнина и тези словени първо са отишли в Киевска Рус! Книжнината е необходима и при покръстването! Наше дело!
Ето и отговорът на въпроса на Юрий Венелин - Какъв е този Български в руските църкви? Поради особеностите на говора им, словените там са станали славени
Така езикът е обединил, както и във Франция, иначе родствени народи, под общо име славянски!

Успех, приятелю!

В това е коренът на проблема и ти прекрасно си го усетил! Затова ме и дразни думата "славяни"- тя е чужда а не Българска,докарват я за да изместят думата СЛОВЕНИ,която описва чертите на Българите. Накрая фалшификацията им става двойна: първо,те произнасят Българската дума по руски,с което получават изопачените форми "СЛАВЕНИ" и "СЛАВЯНИ" а после,вместо да тълкуват Българския оригинал започват да тълкуват руските имитации,при което стигат до глупави и абсурдни резултати!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4882575
Постинги: 269
Коментари: 9124
Гласове: 137737
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи