Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.10.2021 10:15 - ЧРД, БЛОГ.БГ или За минУсирането в блога и безрадостните същества
Автор: wonder Категория: Изкуство   
Прочетен: 2874 Коментари: 22 Гласове:
-5

Последна промяна: 06.10.2021 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Блогът стана на 15 г. От тях 7 бяха културни и обогатяващи. Блогърите пишеха интересните си житейски гледни точки, а останалите коментираха съзидателно, споделяха съкровено, получаваха един от друг културно отношение и се учеха с отворено съзнание. Дори троловете бяха интелигентни и дразнеха рафинирано. После в блога налетяха нискочестотни и безпросветни войнстващи простаци, които съсипаха обстановката, отношенията и хубавия блог.бг, за всеобща жалост!
Тези безрадостни същества до един страдат от синдрома "Дънинг-Крюгер", от проклетия и завист, от самота и неудовлетвореност. Те лъжат, обиждат, интригантстват, очернят, фабрикуват биографии, пишат минуси и злобни коментари под постинги, които не разбират и мразят, защото са лоши хора.
Осъзнаването, че мисълта облечена в думи е стрела към собствената им съдбовност е належаща, за да се самоспасят поне отчасти в пустинята на чернотата им. За тях с пълна сила важи поговорката: "Лошите хора са като въглена – ако не те изгори, ще те очерни."
Добрите хора в блога все още пазят баланса на толерантността и красивите отношения, бидейки преобладаващата част на блог.бг. Добре дошли на многото завърнали се стари блогъри!  А на всички пожелавам сбъдване на мъдростта на Руми: "Всичко във вселената се намира вътре в теб. Искай от себе си."
И вярвам, че всяко искане, претенция и интерпретация на думи и ситуации е насочено само към Себе-то и към никой друг.  



Гласувай:
35



1. wonder - В блога, при последната смяна на ...
06.10.2021 10:27
В блога, при последната смяна на собствениците, бяха съсипани много от предишните добри опции, но затова пък бяха въведени два ужасни и идиосинкретични инструмента, поощряващи тероризма в блог.бг - 1. палците под постингите - напълно излишни, защото под аватара има инструмент за гласуване и 2. Деактивирането на блогове. Това даде възможност на войнстващите простаци да регистрират огромен брой празни блогове за минУсиране, които след това да деактивират.
Затова писах до Блог.бг и ще се радвам, а и всички останали ще се радват, когато тези две негативни опции се махнат. Ето и техният отговор:
"Здравейте,
Премахването на "минусов палец" е подадено за изпълнение към нашите IT-специалисти, но не можем да Ви отговорим кога ще бъде изпълнено. office@m.ibg - това е и-мейл, към който може да изпращате официални жалби.
Желая Ви хубав ден
Изпратено: От: blogbg"
цитирай
2. planinitenabulgaria - Завръщайки се снощи късно от последното си пътуване за това лято,
06.10.2021 10:33
където бях сред прекрасната ни природа и чисти хора, този постинг отекна много силно в мен. Радвам се, че се намери кой в няколко изречения да каже толкова истини. Едва ли някой от тези, които трябва да се размислят ще се промени, аз вече очаквам добри дела само от много малко хора. Злото е част от живота не все повече хора и тази посока на промяна на мисленето и делатахората считам за необратима, имам квоето обяснение. Хората вече нямат ценностна система и това ги прави неразличаващи доброто от злото. Дори добри по природа хора се объркаха и не приличат вече на себе си. Не защото станаха лоши хора, просто бяха повлияни от тях.
Поздрпавления за този актуаален постинг.
цитирай
3. wonder - Завръщайки се снощи късно от пос...
06.10.2021 10:37
planinitenabulgaria написа:
Завръщайки се снощи късно от последното си пътуване за това лято, където бях сред прекрасната ни природа и чисти хора, този постинг отекна много силно в мен. Радвам се, че се намери кой в няколко изречения да каже толкова истини. Едва ли някой от тези, които трябва да се размислят ще се промени, аз вече очаквам добри дела само от много малко хора. Злото е част от живота не все повече хора и тази посока на промяна на мисленето и делатахората считам за необратима, имам квоето обяснение. Хората вече нямат ценностна система и това ги прави неразличаващи доброто от злото. Дори добри по природа хора се объркаха и не приличат вече на себе си. Не защото станаха лоши хора, просто бяха повлияни от тях.
Поздрпавления за този актуаален постинг.

Бродейки сред прекрасната ни Природа-майка, ти се пречистваш, зареждаш се с оренда и си ясновиждащ пазител на изконните духовни ценности - затова те ценя!
Тук много ми се иска да отговоря с един гениален куплет на любим поет - Добри Тонев:

"След тебе злото диша като хрътка.
(Доброто е обществено понятие.)
Разтвориш ли ръцете за прегръдка,
ти вече си удобен за разпятие."
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Уондър!
06.10.2021 13:32
Много силни и точни думи!
Малко на брой, но право в целта!
Честно казано ,дразни ме не толкова нечистплътността във фантазиите им, колкото това, че може да има такива хора? Искрено да желаят злото ти и борещи се до последно, за да ти го причинят? Като ,че ли съществуването им е зависимо от него Така се и получи реално!
Един даже спекулираше с профила ми и пишеше мръсотии от мое име- с лека , почти невидима добавка към него Веднъж го хванах в момент малко преди дезактивация!

Такива действия изтощават и водят до лош резултат за автора им
И сега имам един натрапник- А.А. и неговото "произведение"-Сурсувул!?
Смята ,че съм абониран за минусите?
Нещо е недоволен от мен ?
Може би за твърденията му, че съм със средно образование, после станах рабфак, а аз нямах и 18 години,, като ме приеха за студент, за следнощните съобщения, гарнирани с това, каква била майка ми/ ами , ако беше я видял на млади години, само лигите му щяха да текат от устата, нямаше да може да яде/
Той уж е от старите кадри?
Включваше ме в разни ,долни класации! Каза ,че бил опълномощен от блог бг?
Е направих допитване с неговото съобщение в блог бг Отговаря ли на истината? В резултат, получи честитка от блог бг-Новогодишна!

Не съм разбирал от майтап? От такива селски майтапи наистина не разбирам
Казвал съм му, мога да се шегувам много по- добре от него и много по- качествено! Но минусчийски хумор, циничен и порнографски към най-близките ми хора, без каквито и да е задръжи и уважение- но пасаран!

Хубав ден!
цитирай
5. alhimik1 - И ОТ МЕН ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
06.10.2021 17:09
ТИ ГО КАЗА НА СТО%, БОЛЕДУВА БЛОГ.БГ,ДАНО СЕ ОПРАВИ И ПРЕМАХНЕ>ИЗГОНИ ХЕЙТЪРИ И БЕЗПРОСВЕТНИ ЗЛОБАРИ И ПРОСТАЦИ. АЗ СЕ ЗАВЪРНАХ, НО РЕШИШ И ОСТАНАХ, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПОЗДРАВЛЕНИЕТО ОТ ТЕБ, МИЛА УОНДЪР!

ПОЗДРАВИ ОТ БРЕГА...:)
цитирай
6. ka4ak - КОНТРА!!!ТАФИХ И ВОЛТЕР,ЗА ПОМОЩНИК...:)))))))))
06.10.2021 17:13
„Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.“
"17.05.2009 13:03 - ДНЕС,ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ КАКВО СЪМ ИСКАЛ ДА ВИ КАЖА С ПОСТА открих кой се страхува от свободата! Автор: ka4ak Категория: Политика image
Прочетен: 12891 Коментари: 35 Гласове:3

Едно прекрасно подобрение на системата в БЛОГ.БГ,се оказва дяволско изчадие и произвол на администрацията на блога!
Как може да разкриват тайната на моя избор?
Как ли ще защитя моята позиция,ако ме плаши да видите кой харесвам и за кой гласувам?
И после се чудите,че не смеем да застанем открито и да кажем,аз искам да е така!
Ще се светнете ли и ще разберете ли,че ние живеем в една държава която трябва да ни служи и ние си плащаме за това !
А който плаща,той поръчва музиката!

1.Едно прекрасно подобрение на системата в БЛОГ.БГ,се оказва дяволско изчадие и произвол на администрацията на блога!

Смятам,че е цветно и по красиво!Някак си ни прави по реални и излъчва близост и съпричастност!Личността посетила блога ти придобива и лице,независимо от това дали е истинска като образ!Имам позитивно усещане и чуството че пием кафе на една маса!

2.Как може да разкриват тайната на моя избор?

Нямам никакво притеснение,че някой може да види какво съм избрал и за кого гласувам!И не виждам защо трябва да се притеснявате от това!Притеснява се нечестния човек,защото се страхува от своя избор и страда от комплекси.Това е публичен сайт и след като участваш с
нещата които пишеш те са налице и се коментират.Модерацията е признак на слабост и страх,от свободата в нета!

3.Как ли ще защитя моята позиция,ако ме плаши да видите кой харесвам и за кой гласувам?
И после се чудите,че не смеем да застанем открито и да кажем,аз искам да е така!

Това е реалността,всеки има свое разбиране,но основното е липсата на увереност и вяра в себе си.Имаме позиция,но поради действителността в която живеем не се ангажираме да я защитаваме и се отказваме от свободата си,защото ни е страх!

4.Ще се светнете ли и ще разберете ли,че ние живеем в една държава която трябва да ни служи и ние си плащаме за това!

Това е двустранен договор между държавата и нас,като нейни граждани.Ние се съобразяваме със
законите/включително и моралните/ и редовно си плащаме вноските,че сме избрали да сме граждани на тази страна!

5.А който плаща,той поръчва музиката!

Ние плащаме,следователно ние си поръчваме музиката и аз искам да имам спокоен и пълноценен живот!И след като държавата не изпълнява договора си и разхищава нашите средства не мога да мълча и да се правя че всичко е наред!Аз си плащам и музиката не ми харесва!
И съм свободен и не ме е страх!


СЕГА МОЛЯ КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ПОМОГНЕ В ПОДОБРЯВАНЕ НА "СВОБОДНИ ПОЕТИ B blog-ПОЕЗИЯТА-МОЯТ ЖИВОТ "
тук ka4ak/politika/2009/05/11/skypi-svobodni-hora-blagodaria-vi-za-syprichasnostta-i-prodo.333251"
цитирай
7. rosiela - Дела,
06.10.2021 18:20
не знаех за тази годишнина. На мен ми каза приятелка за блога, тя ми направи и профила, но вече вътре беше и калта, и хубавите хора.
Та аз ще кажа: " Не хвърляй кал по другите. И тебе ще опръска". Безпричинната , имам предвид.
Наистина - повече е хубавото.
Честита годишнина!
цитирай
8. wonder - Много силни и точни думи! Малко на ...
06.10.2021 21:25
leonleonovpom2 написа:
Много силни и точни думи!
Малко на брой, но право в целта!
Честно казано ,дразни ме не толкова нечистплътността във фантазиите им, колкото това, че може да има такива хора? Искрено да желаят злото ти и борещи се до последно, за да ти го причинят? Като ,че ли съществуването им е зависимо от него Така се и получи реално!
Един даже спекулираше с профила ми и пишеше мръсотии от мое име- с лека , почти невидима добавка към него Веднъж го хванах в момент малко преди дезактивация!

Такива действия изтощават и водят до лош резултат за автора им
И сега имам един натрапник- А.А. и неговото "произведение"-Сурсувул!?
Смята ,че съм абониран за минусите?
Нещо е недоволен от мен ?
Може би за твърденията му, че съм със средно образование, после станах рабфак, а аз нямах и 18 години,, като ме приеха за студент, за следнощните съобщения, гарнирани с това, каква била майка ми/ ами , ако беше я видял на млади години, само лигите му щяха да текат от устата, нямаше да може да яде/
Той уж е от старите кадри?
Включваше ме в разни ,долни класации! Каза ,че бил опълномощен от блог бг?
Е направих допитване с неговото съобщение в блог бг Отговаря ли на истината? В резултат, получи честитка от блог бг-Новогодишна!

Не съм разбирал от майтап? От такива селски майтапи наистина не разбирам
Казвал съм му, мога да се шегувам много по- добре от него и много по- качествено! Но минусчийски хумор, циничен и порнографски към най-близките ми хора, без каквито и да е задръжи и уважение- но пасаран!

Хубав ден!

Кажи му името на войнстващия простак. Нека се види на мегдана, защото всичко, което му предстои той проектира сега с ужасяващото си поведение и грозни нападки.
Истината е, че тези безрадостни същества са за съжаление.
Хубава вечер! :)))
цитирай
9. wonder - БалаЛайКучке, изтрих те се кефота` ...
06.10.2021 21:25
БалаЛайКучке, изтрих те се кефота` огромна! ;)))
цитирай
10. wonder - Дела, не знаех за тази годишнина. На ...
06.10.2021 21:30
rosiela написа:
Дела,
не знаех за тази годишнина. На мен ми каза приятелка за блога, тя ми направи и профила, но вече вътре беше и калта, и хубавите хора.
Та аз ще кажа: " Не хвърляй кал по другите. И тебе ще опръска". Безпричинната , имам предвид.
Наистина - повече е хубавото.
Честита годишнина!

Аз си го обичам блог.бг и си рина Авгиевите обори перманентно. :)))
Като рече за калта... асоциирах с един стар афоризъм за прасетата:
"Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!"
цитирай
11. wonder - 1. Едно прекрасно подобрение на ...
06.10.2021 21:37
ka4ak написа:
1.Едно прекрасно подобрение на системата в БЛОГ.БГ,се оказва дяволско изчадие и произвол на администрацията на блога!

Смятам,че е цветно и по красиво!Някак си ни прави по реални и излъчва близост и съпричастност!Личността посетила блога ти придобива и лице,независимо от това дали е истинска като образ!Имам позитивно усещане и чуството че пием кафе на една маса!

2.Как може да разкриват тайната на моя избор?

Нямам никакво притеснение,че някой може да види какво съм избрал и за кого гласувам!И не виждам защо трябва да се притеснявате от това!Притеснява се нечестния човек,защото се страхува от своя избор и страда от комплекси.Това е публичен сайт и след като участваш с
нещата които пишеш те са налице и се коментират.Модерацията е признак на слабост и страх,от свободата в нета!

3.Как ли ще защитя моята позиция,ако ме плаши да видите кой харесвам и за кой гласувам?
И после се чудите,че не смеем да застанем открито и да кажем,аз искам да е така!

Това е реалността,всеки има свое разбиране,но основното е липсата на увереност и вяра в себе си.Имаме позиция,но поради действителността в която живеем не се ангажираме да я защитаваме и се отказваме от свободата си,защото ни е страх!

4.Ще се светнете ли и ще разберете ли,че ние живеем в една държава която трябва да ни служи и ние си плащаме за това!


И ти се завърна! :)))
Черпя те с моя Божествен сън:

Божествен сън
Дела Раи

Когато си постиламе мълчания,
в краката ни когато пада здрачът
и есенните врани са раздрани
от грака сив и нежността да плачат,
когато от капчуците разстреляни
дъждовни капки пеят мандолинно
и гроздето жълтее си в постелите
на виното от бъдната ни зима,
от устните на феите пролайваща
онази нощ ще дебне тихо в обръч,
ще ме настигне вятърът и смайващо
от мен ще си отскубне късче обич,
с което ще закичи в тебе есенно
една любов от мед и стари круши,
ухаещи ще слеем устни песенно
и нямата любов ще се ослуша
през грохота избухващ на вулканите.
Ще грабне от очите ми тревогата.
Ще ти оближе с радостта си раните.
И ще узнае, че е сън от Бога.
цитирай
12. leonleonovpom2 - Здравей отново, Уондър!
06.10.2021 21:43
Не искам да споменавам името му! Известният звездоброец е! Пустол, войвода на хайдуци, като него!

Хубава вечер!
цитирай
13. wonder - И ОТ МЕН ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТИ ГО КАЗА ...
06.10.2021 21:43
alhimik1 написа:
И ОТ МЕН ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
ТИ ГО КАЗА НА СТО%, БОЛЕДУВА БЛОГ.БГ,ДАНО СЕ ОПРАВИ И ПРЕМАХНЕ>ИЗГОНИ ХЕЙТЪРИ И БЕЗПРОСВЕТНИ ЗЛОБАРИ И ПРОСТАЦИ. АЗ СЕ ЗАВЪРНАХ, НО РЕШИШ И ОСТАНАХ, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПОЗДРАВЛЕНИЕТО ОТ ТЕБ, МИЛА УОНДЪР!

ПОЗДРАВИ ОТ БРЕГА...:)


Калиспера, Нико!
Добре си се завърнал!
Дай, Боже, повече хора като теб да се връщат!
Много се завърнаха, но само четат и малко пишат. Вероятно чакат токсичните хора да се отлеят по канален ред и да се върне онзи бон тон, който е нормален между хората.
За теб едно мое морско съзвучие:

Девет часа вечерта -
в залива бродят сирени.
Островът диша едва.
Сребърно тупкат ми вените.
Моето птиче перо
пак засиява в косите.
Мило прохладно дърво,
сянката си разплита.

Идвай при мен, красота!
Идвай, изпълвай ме, взимай...
Мога през всяка душа
днес да съм чудна любима.
Чакай ме, чакай ветрец!
Моето рамо целувай.
Имай ме - фавн и жрец,
в моята същност доплувал.
цитирай
14. wonder - Здравей отново, Уондър! Не искам ...
06.10.2021 22:02
leonleonovpom2 написа:
Здравей отново, Уондър!
Не искам да споменавам името му! Известният звездоброец е! Пустол, войвода на хайдуци, като него!
Хубава вечер!

Ооо, не знаех, че и той пише минуси. Имах го за по-умен от долния хейт в блога.
Нали помниш онзи детски речитатив: Кой каквото прави - за себе си го прави!
Така че... ние отговаряме само за собствените си думи, мисли и деяния.
Токсичните хора бълвайки емоционалната си отрова навън, застигат само себе си.
Говорейки за звезди, луни, слънца... от мен една Наздравица за Луната:

Не за празници, не в механите,
не за мъжете, ни за жените,
не за приятели, не за роднини,
пия от чашата с дъх на малини.

Не за успехите, не за любов,
нито за някакъв вътрешен зов,
аз вдигам наздравица просто така
за светлата, дива, прекрасна Луна!
цитирай
15. ka4ak - 11. wonder -Черпя те с моя Божествен сън:ЙЕЕЕ:)))ИЗНЕНАДКА И ОТ МЕН!ТОГАВА НЕ СЕ ПОЗНАВАХМЕ И НЕ СЪМ ТИ ГО СПОДЕЛИЛ!ИЗПРАСКА МЕ ВИРТУАЛНО И ЧУДО,НАПЪЛНИХ СТАДИО
07.10.2021 02:23
СТАДИОНА!!!ЧУДОТВОРКААА:)))))))))
01.08.2009 23:54 - експеримент,само текста си е мой!Става ли за нещо това?
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 61773 Коментари: 159 Гласове: 56

Последна промяна: 08.03.2013 08:37


ВИЕ СТЕ ЦВЕТЯТА В НАШИЯ ЖИВОТ!
БЪДЕТЕ ЖЕНИ И НИ КАРАЙТЕ ДА ВИ ЖЕЛАЕМ!
ПРЕКРАСНИ СТЕ!!!:)))


image
ФАНТАСМАГОРИЯ ОТ МЕН ,ЗА ВАС!:)
Душата е свободна и лети...
медът подслажда я и гали...
прашинки звездни непослушни
играят пламък летен със очи...
вселена безкрайна...
пламтяща омайна...
невинна кристалност
еротична потайност
всемирска полуда
разпиляна в почуда
разхвърляна с вятър коса...
далеч в синеватата ,лазурна топлината
гальовно отеква, вечност, старина
скитаща безкрайно ,търсеща незнайно
тръпнеща,раздираща ,виделина...
океана отвръща
морето поглъща
ураган извисява
целувка прощава
пясъчни звънчетa
отекват в морето
кипящий зной охлажда
пулсиращо далечно
летящо дълговечно...


Richard Clayderman - Murmures
;


Автор: esen Категория: Поезия
цитирай
16. mt46 - Здравей, Дела!
07.10.2021 11:14
Минусите не ме дразнят, стига да са в границите на нормалното... Проблемът е, че се позволява някои да имат по повече от 2 профила /ника/, което води до разни манипулации...
цитирай
17. wonder - Здравей, Дела! Минусите не ме ...
08.10.2021 10:07
mt46 написа:
Здравей, Дела!
Минусите не ме дразнят, стига да са в границите на нормалното... Проблемът е, че се позволява някои да имат по повече от 2 профила /ника/, което води до разни манипулации...


При мен са извън всякаква нормалност, защото ги пишат ненормалници. Манипулациите ще престанат когато блог.бг си махнат привнесените хейтърски функции - палците под постинтите и деактивирането на блогове. Като искаш да ти ги няма писанията - триеш. Ето ти стихотворение с 55 минуса от един човек, регистрирал над 200 рега тук:

https://wonder.blog/izkustvo/2021/08/01/vyzpraviane-na-svetlinata.1772253
цитирай
18. wonder - wonder, ЙЕЕЕ:)))ИЗНЕНАДКА И ОТ ...
08.10.2021 10:09
ka4ak написа:
wonder, ЙЕЕЕ:)))ИЗНЕНАДКА И ОТ МЕН!ТОГАВА НЕ СЕ ПОЗНАВАХМЕ И НЕ СЪМ ТИ ГО СПОДЕЛИЛ!ИЗПРАСКА МЕ ВИРТУАЛНО И ЧУДО,НАПЪЛНИХ СТАДИО
СТАДИОНА!!!ЧУДОТВОРКААА:)))))))))

Душата е свободна и лети...
медът подслажда я и гали...
прашинки звездни непослушни
играят пламък летен със очи...
вселена безкрайна...
пламтяща омайна...
невинна кристалност
еротична потайност
всемирска полуда
разпиляна в почуда
разхвърляна с вятър коса...
далеч в синеватата ,лазурна топлината
гальовно отеква, вечност, старина
скитаща безкрайно ,търсеща незнайно
тръпнеща,раздираща ,виделина...
океана отвръща
морето поглъща
ураган извисява
целувка прощава
пясъчни звънчетa
отекват в морето
кипящий зной охлажда
пулсиращо далечно
летящо дълговечно


Ааа, имаше ме, а и вдъхновението ти дойде под един мой стих - някъде в блога ми го има това твое стихче.
Лъчезарно!
цитирай
19. vesever - Привет и от мен, Дела!Много точен ...
09.10.2021 19:17
Привет и от мен, Дела!
Много точен анализ на обстановката в блога.
Аз от доста време нямах възможност да пиша тук, твърде много други задачки.
Наскоро се върнах и почнах пак да публикувам. Радвам се да се срещам със старите приятели и да намирам нови.
А злобарите, интригантите и лъжците, ги игнорирам, трия им коментарите, без да си правя труда да ги чета. Нямам време за глупостите им.
Всеки си шета на акъла. За мен е важно да бъда на мястото си като Човек с чиста Съвест, опитващ се да даде всичко добро и ценно, което мога, на хората, с които общувам...
Оттам насетне, всеки е свободен да интерпретира както желае, да приема, или не приема позициите ми, всеки носи собствената си отговорност за отношение, мисли, думи, дела!
Поздрави сърдечни от мен!
цитирай
20. wonder - Привет и от мен, Дела! Много точен ...
09.10.2021 20:04
vesever написа:
Привет и от мен, Дела!
Много точен анализ на обстановката в блога.
Аз от доста време нямах възможност да пиша тук, твърде много други задачки.
Наскоро се върнах и почнах пак да публикувам. Радвам се да се срещам със старите приятели и да намирам нови.
А злобарите, интригантите и лъжците, ги игнорирам, трия им коментарите, без да си правя труда да ги чета. Нямам време за глупостите им.
Всеки си шета на акъла. За мен е важно да бъда на мястото си като Човек с чиста Съвест, опитващ се да даде всичко добро и ценно, което мога, на хората, с които общувам...
Оттам насетне, всеки е свободен да интерпретира както желае, да приема, или не приема позициите ми, всеки носи собствената си отговорност за отношение, мисли, думи, дела!
Поздрави сърдечни от мен!


Така е! Всеки изразява скамо Себе си чрез себе си. А думите имат душа. :)))
цитирай
21. djani - Напълно съм съгласен, Дела...
13.10.2021 22:38
Има огромна разлика в атмосферата в Блога преди и сега. По тази причина се прехвърлих почти изцяло в клюкарника Фуйсбук, където нещата не са чак толкова зле, поне за мен. Направо ме изумява наличието на толкова многобройни зложелатели спрямо благородната ти и талантлива особа с това равенство 34/34 на разнопосочните палци. Все си мисля, че жокеите на поетичния Пегас са почти като каубоите в обяздването на бичета. В блога са доста и хвърлят къчове на воля и съответно кал и пръст. Честита годишнина на всички ни!
цитирай
22. wonder - Има огромна разлика в атмосферата в ...
17.10.2021 10:49
djani написа:
Има огромна разлика в атмосферата в Блога преди и сега. По тази причина се прехвърлих почти изцяло в клюкарника Фуйсбук, където нещата не са чак толкова зле, поне за мен. Направо ме изумява наличието на толкова многобройни зложелатели спрямо благородната ти и талантлива особа с това равенство 34/34 на разнопосочните палци. Все си мисля, че жокеите на поетичния Пегас са почти като каубоите в обяздването на бичета. В блога са доста и хвърлят къчове на воля и съответно кал и пръст. Честита годишнина на всички ни!


В другия клюкарник е още по-трагично, но има инструменти за блокиране на достъпа. Тук няма "многобройни зложелатели", а един завистник с много регове, който малоумно виси в чуждите блотгове поради липса на личен живот.
Да гледаме напред и да вярваме, че вмивнаги идва Видов ден! :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: wonder
Категория: Изкуство
Прочетен: 15166628
Постинги: 3224
Коментари: 32053
Гласове: 194026
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031