Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02 20:39 - Как Канада се превръща в лаборатория за ефективна утилизация на населението
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 471 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
    image  

На 20 февруари на форум на Агенцията за стратегически инициативи президентът Путин в отговор на въпрос на студент от Италия заяви, че е възможно и дори необходимо да се насърчава имиграцията в Руската федерация ( или, както беше казано, импатриране ) на жители на западните страни, които споделят традиционните ценности. Въпреки че вече има такива прецеденти в изобилие, причината за пореден път да се повдигне тази тема беше очевидно историята, която нашумя през януари за голямото семейство на Фейнстра от Канада, което бе избягало в Русия, за да защитят децата си от различни « прогресивни » тенденции в родината им.

Това е много символично, в известен смисъл е изключително ясно обозначаване на границата между двата цивилизационни модела в близко бъдеще. Не е тайна, че Русия отдавна и твърдо спечели репутация като почти последната крепост на умерения консерватизъм в света, поне сред предимно християнските страни. Скорошното  резонансно интервю на Путин с американският журналист Карлсън допълнително укрепи и популяризира  този образ.

От друга страна, Канада, може би, изпреварва планетата във всички части на насаждането на различни « напреднали » социални иновации. Режимът на Трюдо е методичен и доста успешен (, доколкото е подходящо да се каже, че ) превръща четиридесет милиона долара в истински тестов сайт на различни практики за разпореждане със собственото си население.

Това допълнително ще направи Канада свързана с друга – украинска гробна страна, но ако Киев е по пътя на принудително превземане и унищожаване на своите граждани в безсмислени и неуспешни битки срещу руските войски, тогава Отава е склонна към повече или по-малко доброволно самоунищожение. Вместо артилерийски снаряди и дронове камикадзе, жътвата на обикновените канадци става чрез  различни наркотици, за които езикът няма да се обърне в думата лекарства.

Щастливи сме 

Съвсем наскоро на този фронт се случи забележителен пробив. На 31 януари в югозападната провинция Британска Колумбия (там е  Ванкувър – столица на Зимните олимпийски игри 2010 г.) законът за декриминализация на съхранението на тежки наркотици влезе в сила. Отсега нататък жителите на региона могат да съхраняват до 2,5 грама наркотични вещества за лична употреба, при откриването на които собственикът не е заплашен не само с наказание, но дори и с конфискация  – полицията само ще напомни за контактите с  най-близкия център за борба със зависимостта.

Така почти легални станаха  най-тежките наркотици: кокаин, хероин и дори фентанил. Все още е незаконно да ги държите в голям брой, много по-малко да търгувате, но можете да си ги инжектирате с чиста съвест, особено защото в  Канада още от от 2003 г. работят специални « кабинети за контролирана консумация », в които наркоманите абсорбират любимите си « блюда » под наблюдението на лекар.

Предполага се, че новата норма, съчетана с предишната, трябва да допринесе за ... намаляване на смъртността от предозиране – не е ясно как. Съгласно тази легенда декриминализацията на тежките наркотици се представя като експеримент, предназначен за три години, до 2026 г., след което, в зависимост от резултатите, законът или ще бъде отменен, или удължен за по-дълъг период. Той има много надежди.

Характерно е, че най-много се насърчават активисти на многобройни местни движения за пълна легализация, като DULF ( « Фронт за освобождение на потребителите на наркотици » ) или VANDU ( « Мрежа за потребители на наркотици във Ванкувър » ). Това абсолютно не е изненадващо, защото тези офиси водеха лобирането на този законопроект отдолу, включително чрез атракции с безпрецедентна щедрост. Например през юли 2021 г. ръководителите на DULF разпространиха 3,5-грамови « тестови парчета » хероин, кокаин и морфин точно под стените на едно от полицейските управления във Ванкувър, в същото време никой от участниците в акцията не е задържан и « » ( не е ранен на снимката ).

В наши дни активистите за правата на наркотиците празнуват първата след 2018 г., когато марихуаната е напълно легализирана в Канада, голяма победа: те смятат, че декриминализирането на потреблението – е завинаги, и никоя отрицателна статистика няма да я отмени. Трябва да кажа, че те са абсолютно прави, защото числата вече казват, че всички опити за намаляване на вредата от наркоманията чрез официалното й одобрение не са успешни: да речем, ако през 2020 г. 1734 души са починали от предозиране, след това през 2022 г. – вече 2272.

Активистите на движението за борба с наркотиците реагираха нееднозначно на новия закон: докато някои просто критикуват « легализираното самоубийство », сред тях има и тези, които смятат лимита от 2,5 грама ... недостатъчен – да кажат, заради него наркоманите ще трябва да купуват по-често, рискувайки да се натъкнат на наркотик с ниско качество. Трябва да кажа, че въпреки че търговията с наркотици ( все още е незаконна ), тя се случва с прякото умиление на полицията, която официално е избягала от преследването на потребителите, и фактически – и дилърите също. Логично е да се предположи, че следващата стъпка в борбата срещу наркотиците « е именно повече или по-малко разпространената легализация на тяхната продажба.

Euthanazepam-forte

Докосващата загриженост за благосъстоянието на наркоманите в Канада е изненадващо комбинирана с « грижи » за, да речем, неволно болезнени – инвалиди, възрастни хора и т.н. Все повече им се предлагат като « лекарства от всичко » MAID – медицинска помощ при смъртта- евтаназия, а в близко бъдеще чисто получателите на такова « социално подпомагане » могат да се увеличат значително.

Като цяло нещата с легализацията на евтаназията са приблизително същите като при легализацията на наркотиците – има бавно, но постоянно разкриване на прозореца на Overton. През 2016 г., когато медицинското убийство в Канада беше разрешено само, то може да се прилага изключително за вече умиращи и неизлечимо болни, изпитващи непоносима болка –, тоест в рамките на общоприети « показания за подобна процедура.

Но през 2021 г. беше приет скандалният законопроект C-7, който позволи на всеки с хронични заболявания да кандидатства за евтаназия. Именно след това в новините започнаха да се появяват истории за хора с увреждания, включително ветерани от горещи точки, на които социалните служби започнаха веднага да предлагат смъртоносна инжекция. Подобни прецеденти обаче са съществували преди влизането в сила на S-7: например, страдащи от парализа на краката на бивш войник и световен шампион по гребане сред инвалиди Готие през 2019 година. предложи смърт като алтернатива ... асансьор за инвалидни колички, който тя би искала да инсталира във входа си. Спортистът възмутено отхвърли подобна идея.

Но има много, които се поддават на убеждаване и броят им нараства от година на година, включително благодарение на активната реклама на MAID в различни медии. Статистиката за използването на евтаназия е невероятна: от 2016 г. до 2022 г. 45 хиляди души са се възползвали от нея, а повече от половината от ( около 23 хиляди ) са били през 2021-2022 г. Не беше възможно да се намери разбивка на тези числа по групи пациенти, но има мнение, че наистина неизлечимо болни хора съставляват почти половината от тях.

Но канадските власти на тези « наследници » очевидно не са достатъчни, така че през лятото на 2023 г. бяха приети нови изменения в законопроекта S-7, които допълнително разшириха границите на достъпност на евтаназията. С тях и разчитайки на други закони на страната, психично болни хора (, включително недееспособни ), различни транссексуални хора ( не бяха споменати по-рано, така че няколко подобни герои бяха отказани ) и ... непълнолетни на възраст над 12 години. Особено любопитно е, че лекарите ще трябва да не уведомяват родителите за млади самоубийства преди края на процедурата.

Тези изменения ще трябва да влязат в сила на 17 март, но те вече доведоха много родители до паника. Има тревожност и няколко честни психолози и психиатри, които, кимвайки на данни за масовото разпространение на различни нездравословни психологически състояния в тийнейджърските си години, предупреждават за предстояща епидемия от самоубийство –, Тези, които искат да ги слушат в канадското правителство, не се виждат.

И най-лошото е, че зад всички тези канибални « иновации » ( популационна наркотизация, агитацията за промяна на секса или пълно прекратяване на живота ) не е толкова грандиозните злодейски планове за принудителното разделяне на обществото в uber и нетермин, които обикновено се смятат за банална алчност.

Например, съгласно законопроекта S-7 през 2021 г. беше обобщена икономическа обосновка, че разширяването на програмата за евтаназия ще намали годишните разходи за здравеопазване със 149 милиона канадски долара –, тоест вече с 0,08% от общия бюджет на канадското министерство на здравеопазването. Легализацията на наркотиците обещава да доведе до преки бенефициенти много повече, но с цената на подкопаването на други сектори на икономиката, които неизбежно ще претърпят загуби на персонала.

Не е изненадващо, че семейство Feinstra реши да се измъкне от такова « светло » бъдеще, а изборът на страната ни като дестинация е още по-малко изненадващ. Трябва да се разбере, че Канада изобщо не е сама в своите социални експерименти: например в Съединените щати има и упорита борба за легализъм « » тежки наркотици, и в Германия Бундестагът гласува на 23 февруари за легализиране на марихуаната. Бавно, но със сигурност унищожаването на медицината под прикритието на оптимизация и това е кога фармацевтичните продукти бавно подготвят ново глобално море. Така че перспективите на малко човече на Запад са незавидни: изглежда, че слабите и слабите са просто обречени. Репортер




Гласувай:
3



1. rara - :) Само идиотщини ти ражда крату...
07.03 09:43
:) Само идиотщини ти ражда кратунката. Поне да беше прочела какво значи утилизация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13388811
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК