Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02 08:22 - 11.2.24
Автор: emi1ts Категория: Други   
Прочетен: 1192 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 11.02 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
*

image


ЛЮБОВТА Е НА ЕДНА ЗАЩИТА РАЗСТОЯНИЕ

 
https://irinakiriakova.com

Стремете се да получавате, да допускате, да следвате, да учите, да се променяте. Така ще почувствате и достигнете онова, от което имате нужда. Защото това, което търсите най-често се намира на една защита разстояние от сърцето ви. Само вие може да премахнете бариерата, която сте изковали, търсейки спасение от болката. и страха

Много опити могат да завършат неуспешно по ред причини, но това не означава, че посоката е била погрешна. Все по-често наблюдавам един модел при хората – втурват се към нещо/професия, взаимоотношения, образование, любов, …/с голям ентусиазъм и влагат много енергия. След това, обаче, се отказват, свършва им енергията. Именно, когато е необходимо да се извървят важните за успеха крачки – горивото е свършило. Не е идеята да свалите всички възможни звезди за някой, а след това да потънете в мрак. По-добре поддържайте някое малко съзвездие, но с достатъчно грижа и постоянство – така ще съхраните светлината. И слънцето, и звездите изгряват всеки ден и всяка нощ, не се опитват да ни заслепят с блясъка си, а красиво излъчват необходимите лъчи постоянно.

  Ако сте се стремили към любовта и сте получили разочарование, не означава, че любовта не е постижима. Вие сте избрали да останете с разочарованието като резултат, отказали сте се да продължите да опитвате, това е истинската беда. Всеки от нас може да достигне до погрешно заключение или препятствие на базата на ограничения си опит. Опитът именно ще ви помогне, грешките ще ви подскажат какво да коригирате за следващия опит и така по веригата до успеха. Не е случайно, че малцина успяват – необходимо е търпение и вяра. Хензел и Гретел не допускат, че родителите им не ги обичат и вярата им в любовта ги спасява. Страхът би ги отвел към гнева и омразата или отчаянието, но те са отвъд това. И успяват.

Дайте шанс на любовта да потече към вас и да ви научи да обичате. Не търсете любов от някой, който твърди, че не я е получил и, че е бил ограбен и лишен от нея. Няма как да я получите от такъв човек, той най-вероятно ще я изисква постоянно, но никога няма да му е достатъчна, ще иска още жестове, доказателства и ще ви обвинява, че не сте истински и старателни. Никой не може да даде нещо, което самият той не е получил и няма.

Всеки заслужава да бъде обичан! Търсете любовта! Ако ви отхвърлят, ако ви нараняват и лишават от любов – прекъснете веригата и не предавайте нататък липсата на обич. Открийте онези, които се чувстват обичани и започнете да поемате и получавате от тях. Напоете себе си с любов и ще имате плодороден живот. Приятели, учители, партньори, деца, домашни любимци, лекари, психотерапевти, треньори, Бог – все някой ще може да ви научи да обичате, обичайки ви. Търсете, не се предавайте! Ако се уловите, че се оплаквате често, че критикувате и отхвърляте, спомнете си кога сте изгубили способността си да получавате и си върнете любовта и отвореното сърце! Любовта е на една защита разстояние!

image






Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - Чест и почитания за написаното, Еми1!
12.02 10:21
То съдържа много дълбока Истина и може да бъде добра ориентация в житейския пъзел.
Светли дни!
цитирай
2. emi1ts - Благодаря Огнян!
12.02 10:42
batogo написа:
То съдържа много дълбока Истина и може да бъде добра ориентация в житейския пъзел.
Светли дни!

Радвам се и адмирациите са за авторката Ирина Кирякова.Аз споделям написаното,което също мисля е ценно!Светли дни пожелавам и на теб!
цитирай
3. donchevav - "Дайте шанс на любовта!. . . ...
13.02 03:41
"Дайте шанс на любовта! ... Всеки заслужава да бъде обичан."
Чудесни мисли в навечерието на чудесни празници. Нека любовта и виното опияняват живота ни до самия негов край!
Весел Свети Валентин и още по-весел Трифон Зарезан!
Прегръдка, мила Еми!
цитирай
4. emi1ts - Много благодаря мила Вени!
13.02 08:39
donchevav написа:
"Дайте шанс на любовта! ... Всеки заслужава да бъде обичан."
Чудесни мисли в навечерието на чудесни празници. Нека любовта и виното опияняват живота ни до самия негов край!
Весел Свети Валентин и още по-весел Трифон Зарезан!
Прегръдка, мила Еми!

Темата за любовта е винаги актуална и постоянно имаме какво да учим!Хубави празници пожелавам и на теб !Прегръдки!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: emi1ts
Категория: Други
Прочетен: 1744361
Постинги: 587
Коментари: 3971
Гласове: 30992
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930