Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2022 12:27 - Електронните маркери
Автор: cefulesteven Категория: Други   
Прочетен: 4855 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.11.2022 12:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ще е както беше с ваксините.

Ще има хора, които ще маркират децата си доброволно, както аз се ваксинирах доброволно и ще бъдат против това, маркирането да бъде задължително, както аз бях против това - ваксинирането да бъде задължително.

  Доста повече ще са обаче онези, които ще са "за" задължително маркиране на децата, а голяма част от тях, дори няма да са родители.

  Също като голяма част от поддръжниците на задължителното ваксиниране, маскиране и ковид-мерки, които не се ваксинираха, понеже били алергични, боледували като деца от нещо "което би могло" да е лошо в комбинация с ваксината.

  Да, и една доста по-голяма част от тях ще е маркирала своите деца и ще се зъби на останалите, които не искат да маркират децата си, че ограничават свободата й.

  Те ще протестират. Те ще правят живи вериги. Те ще боядисат магазина на някого, на друг колата. Това хулиганство, разбира се, няма да се брои за "хулиганство", защото ще бъде представяно като "гласа на справедливостта".

  Те ще имат време в националния радио ефир, ще бъдат канени по телевизии.

  Ще бъдат съюз от много организации: "...на майките за светло бъдеще", "на трансджендър семействата", "на борците срещу религиозните предразсъдъци", "младежи от дясна сексуална алтернатива", "Хелзингски комитет", "Америка за България", "Слава на Украйна", "Аз имам голям гАс и се гордея с него", ще бъдат подкрепяни от босове от евроатлантическите партии.

  Първо ще бъдат маркирани аутистите и като даде положителен резултат, като престанат да се губят, защото ще бъдат следени 24 часа, ще се приеме, че това е полезно за всички останали деца, до момента, в който престане да е избор.

  Тийнейджърите ще се маркират сами, когато се наложи модата. Бързо ще навлезе и сред възрастните, някой пита ли някого: иска ли да има телефон или не.

  Не можеш да изпратиш пратка по куриер без телефон. Не можеш да подадеш какъвто и да е било документ без телефон. Не можеш да постъпиш на работа без телефон.

  Маркерите бързо ще се превърнат в следващо задължително условие.
Къде ще се намират? Къде мерихме температурата преди да допуснем или да бъдем допуснати в обществена сграда?

  Помните ли?

  Що трябва да се измисля като го е писал Йоан Богослов?

  Неточните термометри се доближаваха до ръката (масово се подаваше дясната) или...челото.

  Според Йоан там ще бъде числото на звяра: 666. Авторите на разпоредбите, като че ли се стараеха да не го опровергаят. Та там бяха удобните за фалшиво мерене на температура места.

  На тези места ще бъдат и документите ни за самоличност, с които ще бъдем непрестанно следени...

  "За наше добро.", разбира се.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8404575
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112535
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031