Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 07:59 - Дневен хороскоп за 29 април 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прогноза за 29 април, вторник

Луната е в Телец. Фаза – новолуние, което настъпва в 9.14 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 30-и в 6.33 часа и от 30-и в 1-и в 9.14  часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, гласните връзки, ваденето на сливици, носоглътката, щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и лечението на заболявания на щитовидната жлеза, на проблеми с гърлото, гласа, ларингит. Обличайте се добре, склонни сме към настинки.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, но е чудесен за дълготрайно и безвредно боядисване. Можете да направите масаж на цялото тяло, както и лечебни масажи за различни блокажи в тялото.

Хранене и диета: Угаждаме си повече отколкото трябва, когато седнем на трапеза, защото Луната се намира в Телец. Лунната диета днес започва в 9.14 часа с настъпване на пълнолунието. До утре в същия час можете да пиете билкови чайове с мед и лимони. Отслабва се до 2-3 килограма. Ако няма да сте на диета, не забравяйте да добавите по една пълнозърнеста филийка хляб на всяко основно ястие. Полезни са салатите и варивата от кореноплодни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Зелено, червено.

Номерологичен хороскоп: Денят изисква да заемем своята роля в обществото отговорно и съзнателно, без да се страхуваме от риска, който поемаме или от трудностите, които трябва да преодоляваме. Вторникът е труден за страхливците и прекрасен за онези, които искат да постигнат резултати.

Основни звездни аспекти: Най-важният аспект на небето днес е слънчевото затъмнение, което ще се случи точно в 9 часа и 3 минути българско време в знака Телец. Слънчевите затъмнения, колкото и да им придават фаталност, всъщност са носител на едно мощно пробуждане и възможност да се постави ново начало. В знака Телец затъмнението несъмнено ще доведе въпросите за ценностната система, за материалното и духовното битие. Нека бъдем консервативни относно инвестициите, да не харчим повече, отколкото печелим. Това простичко правило ще ни осигури материална стабилност в следващите шест месеца. Седнете и на лист напишете всички неща, които желаете да промените в следващите месеци. Затъмнението ще активира енергията ви, за да направите поставените като цел промени.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Бъдете доволни на това, което имате

Трябва да бъдете доволни от това, което сте постигнали до този момент. Във вторник пред вас се изправят въпроси, които е добре да разрешите за себе си. Тук става дума за финансовото ви състояние. Ако искате прекалено много, няма как да го постигнете. Слънчевото затъмнение акцентира върху джоба ви. Внимавайте с харчовете.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Ще се изявите

Слънчевото затъмнение днес се случва във вашия знак. Бъдете внимателни и не прекалявайте с кофеиновите напитки, за да не си причините излишна превъзбуда. Вторник ще бъде благоприятен ден, ако наистина желаете да поставите начало на един нов период от около шест месеца, през който да изявите свои скрити заложби и способности.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Решения за живота

Чувствителни сте, но отново сте на мнение, че всички други са виновни за вашите духовни и емоционални неудачи. Едва ли сте прави в това свое мислене. Слънчевото затъмнение ще активира период, през който можете да останете по-дълго време насаме със себе си и да решите, какво точно да правите с живота си оттук насетне.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не се доверявайте

Във финансовите дела, които вършите днес, трябва да отдавате цялото си внимание. Не вярвайте на хора, които ви обещават много. Може да се окаже, че просто искат да ви подмамят. Слънчевото затъмнение ще ви даде много сила. Възползвайте се от окриляването, но не се предоверявайте на хората. Желанието им е да ви мамят.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Успех в работата

От много време в хороскопа на Лъвовете все повече става дума за ново начало и успешни ходове в служебното поприще. Слънчевото затъмнение е фактор, който ще отключи при мнозина късмета. Днес поставяте началото на нов подемен период, в който със сигурност можете да си осигурите по-добра работа и признание.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Възможност за промяна

Често мислите прекалено много, преди да действате, и това е главната причина успехите да ви спохождат по-късно от очакваното. Днешният ден ще ви покаже пътя за една глобална промяна, която можете да поставите в личен или професионален план – според вашите лични предпочитания.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не се лакомете

Желанието да обновите средата си на живот невинаги е добра идея и вие го знаете. Слънчевото затъмнение в Телец днес ще провокира у вас силна амбиция да направите промени в службата, които да ви донесат уж по-добри доходи. Внимавайте да не се обвържете с договор, за който после да съжалявате неколкократко.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Стабилизация

За да изживеете добре деня си, трябва да се опирате на една-единствена дума и тя е „стабилизация”. Ето ключът към успеха, но дали ще го използвате, зависи от вас самите. Слънчевото затъмнение се случва точно в противоположния на вашия знак – Телец. Внимавайте с нервите и избягвайте да влизате в разправии.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Увличате се по спорта

Слънчевото затъмнение се случва в един изключително емоционален ден за вас и ще ви посъветвам да укротите страстите, за да не си навлечете и проблеми с нервите. Моментът е подходящ за стартиране на занимание, свързано със здравословно хранене, посещение на фитнес, аеробика или друг вид спорт. Това ще ви разтовари.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

В нова светлина

За разлика от вчера, когато бяхте в лошо настроение, вторникът ви е подготвил далеч по-добри емоционални нагласи. Слънчевото затъмнение в Телец ще ви даде „криле”, за да полетите към идеите си по един по-различен, творчески и освободен начин. Ще ви видим в нова светлина, която разкривате в следващите шест до седем месеца.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Вземате решение

Денят на слънчевото затъмнение е в съзвучие с вашия хороскоп, защото активира у вас смелост да поставите ново начало в сферата на личните взаимоотношения, семейния живот и дома. Мнозина са на път да стартират ремонт за едно по-удобно и уютно жилище. Други ще вземат решение за закупуване на жилище, а трети – за смяна.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Търсите нови приятели

Въпреки трудностите, които са неизбежни днес, вие ще се радвате на сериозна подкрепа и добро отношение отстрана на колегите, партньорите и приятелите. Слънчевото затъмнение може да ви причини разсеяност в сутрешните часове, но след това ще активира у вас мощни сили и желания за едно сериозни раздвижване в сферата на приятелствата, които имате.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Характеризирате се като добродушни, плахи и нерешителни натури, които позволяват да бъдат често потъпквани и ранявани. Лесно правите компромиси и се съгласявате с чуждото мнение. Това трябва да изкорените безвъзвратно от своя характер, ако желаете да живеете спокойно и пълноценно. Бъдете ловци, а не жертви, за да успявате. Научете се да оспорвате мненията, които са различни от вашите. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете!

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав Климентов

 

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891572
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930